Kiszombor Nagyközség Önkormányzata

Hírek, információk a nagyközség életéről

kiszombor
Ékszer a Maros mentén!
2019. május 19. Ivó napja
Kerékpárút fejlesztésKerékpárút fejlesztés

Napelemes fejlesztések megvalósításaNapelemes fejlesztések megvalósítása

Csatlakoztatási konstrukció az önkormányzati ASP rendszer országos kiterjesztéséhezCsatlakoztatási konstrukció az önkormányzati ASP rendszer országos kiterjesztéséhez Energetikai beruházások KiszomboronEnergetikai beruházások Kiszomboron

A foglalkoztatottság és életminőség javítása KiszomboronA foglalkoztatottság és életminőség javítása Kiszomboron A Rónay-kúria turisztikai célú hasznosításaA Rónay-kúria turisztikai célú hasznosítása Kiszombori termelői piac kialakításaKiszombori termelői piac kialakítása

Belvíz és helyi vízkár csökkentése KiszomboronBelvíz és helyi vízkár csökkentése Kiszomboron Műfüves pálya megépítése KiszomboronMűfüves pálya megépítése Kiszomboron

Könyvajánló
BORUZS JÁNOS, JACSMENIK ERIKA - Kérdezz-felelek
2016-07-25
Hogyan nevezik a japánok saját országukat? Ki találta fel a revolvert? Hogyan nevezzük az ötös fogat lovait? Hol épült a világ első metrója? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekkel számos televíziós vetélkedőben találkozhatunk.
Részletek
MURPHY, SAM - FUTÁSRÓL NŐKNEK
2016-07-25
Sam Murphy szakértelme és futás iránti szenvedélye mindenkit rabul ejt!
Praktikus tanácsok futáshoz a megfelelő felszereléstől az első kilométerek teljesítésén át a komolyabb versenyekig, az étrendig és a sérülések elkerüléséig.
Részletek
CHRISTIE, ALIX - Gutenberg tanítványa
2016-07-25
1450, Mainz. Peter Schöffernek ott kell hagynia a tudás fellegvárát, Párizst, hogy az apja hívására visszatérjen a szülői házba. Mindent felad, a nagyváros kínálta izgalmakat, a pezsgő egyetemi légkört és az álmát is, hogy írnok váljon belőle.
Részletek
SIR STEVE STEVENSON - Agatha nyomoz - Ékszerrablás a Niagara-vízesésnél
2016-07-25
A Niagara-vízesés melletti szálló luxuslakosztályának páncélszekrényéből rejtélyes módon eltűnik sok-sok felbecsülhetetlen értékű ékszer.
Részletek
BORSA KATA - Szotyi és Tarhonya
2016-07-25
Újságos minden lakótelepen van, de olyan újságos, akit a kutyája reggeltől estig hűségesen őriz, olyan kevés. Az meg már tényleg igazán különlegesen ritka, hogy annak a kutyának, akit ebben a történetben Szotyinak hívnak, és aki el se mozdul az újságosbódé mellől egész nyáron, mindezek ellenére még beszélgetőtársa is akad.
Részletek
HARGITAI GYÖRGY - CSIGÓ LÁSZLÓ - A D-VITAMIN-CSODA
2016-07-25
A GYÓGYÍTÓ SZAKÁCS
A D-vitamin a Nap vitaminja - mindannyian hallottuk már ezt a kifejezést, abba azonban nem gondolunk bele, hogy a hidegebb, őszi-téli időszakban egyre kevesebb napfény ér bennünket, ezáltal D-vitamin-szintünk jelentősen csökkenhet.
Részletek
FOWLES, JOHN - A lepkegyűjtő
2016-07-25
Ferdinand, a lepkegyűjtő megüti a totófőnyereményt, úgyhogy módjában áll gyűjteményét új, mindennél csodálatosabb példánnyal gyarapítani.
Részletek
FREI TAMÁS - Agrárbárók
2016-07-25
Magyarország az oroszok csapdájában

Pedig André már azt hitte, hogy maga mögött hagyhatja a zaklatott múltat. Tévedett - mert az oroszok nem felejtenek...
Részletek
FREDRIK BACKMAN - A nagymamám azt üzeni, bocs
2016-07-25
Elsa majdnem nyolcéves, és „különleges". Nagymamája hetvennel több, és némileg őrült. Hogy mennyire, azt ki-ki másként értékeli. Másként a szomszéd, akit nagymama mintegy véletlenül eltalál egy paintballfegyverrel, máshogy a saját lánya, aki (többek között) dohányzási szokásai miatt neheztel rá, és megint másképp az ingyen újság terjesztője, aki nem ért a szép szóból, hogy nagymama nem kér reklámot.
Részletek
MAGYAR TUDOMÁNYOS AKADÉMIA - A magyar helyesírás szabályai 12. kiadás
2016-07-25
A magyar helyesírás új, a Magyar Tudományos Akadémia által alkotott és jóváhagyott szabályzata: a 12. kiadás.
Részletek
Star Wars - A szereplők nagykönyve
2016-07-25
Utazz el a Csillagok háborúja világába, és tudj meg mindent a legbátrabb jedikről és a leggonoszabb sithekről. Ismerd meg a Csillagok Háborúja filmekben szereplő undorító szörnyeket, különös idegeneket, és a hűséges droidokat.

TÖBB MINT 200 SZEREPLŐ ANAKIN SKYWALKERTŐL ZAM WESELLIG
Részletek
MIKE GOLDSMITH - Találmányok 30 másodpercben
2016-07-25
30 zseniális ötlet leleményes gyerekeknek mindössze fél percben!
Részletek