Kiszombor Nagyközség Önkormányzata

Hírek, információk a nagyközség életéről

kiszombor
Ékszer a Maros mentén!
2022. augusztus 15. Mária napja
Pályázatok
Óvodai játszóudvar és közterületi játszótér fejlesztése MFP-OJF/2020
Óvodai játszóudvar és közterületi játszótér fejlesztése MFP-OJF/2020
2022-01-14

Új kültéri játszóeszközök telepítése Kiszomboron

Jelen pályázat keretében Kiszombor Nagyközség Önkormányzata a Szegedi utcai játszótér mellett a település egy másik közterületén, a Porgányi utcában is megvalósított egy kisebb, 5 db kültéri játékeszközt tartalmazó játszóteret. A környéken sok óvodás és kisiskolás korú gyermek él, akik sok időt szoktak a téren eltölteni. A játékok kiválasztásánál figyelembe vettük azok helyigényét, valamint, hogy minél több kisgyermek aktív mozgását segítse elő. Ez alapján a kiválasztott játékok: Négyüléses mérleghinta, UFÓ forgó, Mászóhenger, Lovacska rugós játék, Markoló utánfutóval rugós játék. A fejlesztéssel biztonságos és esztétikus játszókörnyezet kialakítását kívántuk elérni.

A beruházás ismertetése:
A játékesközök beszerzésére, telepítésére a HAÁSZ Kft adta a legkedvezőbb ajánlatot. A munkák 2021. október 27-én kezdődtek és 1 hónap alatt befejeződtek.
A sikeres műszaki átadás-átvétel 2021. november 30-án megtörtént. Minden játszóeszköz átesett az ilyenkor kötelező biztonságtechnikai felülvizsgálaton. Az ellenőrzési jegyzőkönyvek mind az 5 eszközt megfelelőnek minősítették, megfelelnek a jelenlegi előírásoknak, szabványoknak.
A munkálatokat műszaki ellenőr felügyelte.

 

Vissza