Kiszombor Nagyközség Önkormányzata

Hírek, információk a nagyközség életéről

kiszombor
Ékszer a Maros mentén!
2024. április 23. Béla napja
Hírek
Pályázati felhívás Nagyszentmiklósi u. 7.
2016-11-24
Kiszombor Község Képviselő-testületének a lakások és helyiségek bérletére, valamint az elidegenítésükre vonatkozó egyes szabályokról szóló 28/2005.(XI. 29.) KKÖT rendeletének, valamint az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól szóló 7/2006. (II. 28.) KKÖT rendeletének megfelelően pályázati eljárás keretében bérbeadás útján hasznosítani kívánja a Kiszombor, Nagyszentmiklósi u. 7. szám alatti 1157/7. hrsz.-ú épületben lévő 40 m2 területű - önkormányzati tulajdonú – üzlethelyiséget és a hozzá tartozó 5 m2 területű raktárhelyiséget (volt ruházati üzlet) az alábbiakban részletezett feltételekkel:

I. A helyiségek havi bérleti díjának pályázati alapára:
Üzlet (40 m2): 592,- Ft/m2
Raktár (5 m2): 237,- Ft/m2
Mindösszesen: nettó 24.865,-Ft/hó


A pályázó az általa benyújtott ajánlatban a pályázati alapáron, vagy az általa felkínált magasabb áron pályázhat.
A nyilvános pályáztatást követően a Képviselő-testület ülésén történik a legjobb ajánlattevő kiválasztása.
A bérleti szerződés határozatlan időre jön létre és minden évben a KSH által közzétett inflációs ráta mértékével emelkedik.

II. Az elbírálás szempontjai:
          Pályázati havi bérleti díj-ajánlat
A pályázó az I. pontban meghatározott pályázati alapáron (nettó 24.865,-Ft/hó), vagy az általa felkínált magasabb áron pályázhat.
A magasabb bérleti díjat ajánló pályázó ajánlata lesz a nyertes. Ezen nyilatkozat az összeg tekintetében köti a pályázót és a havi bérleti díj az ajánlott magasabb összeg lesz.

 III. Pályázati ajánlat:
          A pályázat benyújtása:
Pályázati ajánlatot legkésőbb: 2016. november 28. (hétfő) 14.00 óráig lehet benyújtani a Kiszombori Polgármesteri Hivatalban (6775 Kiszombor, Nagyszentmiklósi u. 8.).

    A pályázatnak tartalmaznia kell:
a) A pályázó nevét, címét. Több együttes pályázó (pl. házastársak) esetén a pályázat érvényességéhez valamennyi pályázó nevét, címét tartalmaznia kell az ajánlatnak. Gazdasági társaság esetén a cégkivonatot is csatolni kell.
b) A pályázati feltételek elfogadásáról szóló nyilatkozatot.
c) A pályázati árajánlatát (pályázati alapár vagy pályázó által kínált legmagasabb ár).

A pályázót az ajánlati kötöttség a szerződés megkötéséig köti.
Pályázni a Polgármesteri Hivatalban igényelhető „Pályázati ajánlat” adatlapon lehet, melyet zárt borítékba kell helyezni.

A pályázati eljárás az első fordulóban akkor érvényes és eredményes, ha arra legalább három ajánlattevő benyújtotta a pályázati kiírásban szereplő módon és határidőben ajánlatát. Második, illetve további forduló esetén nem szükséges három ajánlattevő.

- Amennyiben fenti időpontig három pályázat beérkezik, fenti időpontban az ajánlatok a Polgármesteri Hivatal hivatalos helyiségben felbontásra kerülnek. A bontásnál az ajánlattevő vagy képviselője jelen lehet.
- Amennyiben fenti időpontig nem érkezik be legalább három pályázat, a benyújtott pályázatok nem kerülnek felbontásra.

Ebben az esetben második pályázati fordulóra van szükség, a következő pályázati határidő 2016. december 5. (hétfő) 14.00 óra.

Az első pályázati határidőig pályázók pályázatukat változatlan tartalommal fenntarthatják, vagy visszavonhatják, illetve fenti időpontig új pályázók is jelentkezhetnek.
A második pályázati határidő lejártának időpontjában az ajánlatok – függetlenül a benyújtott ajánlatok számától - a Polgármesteri Hivatal hivatalos helyiségben felbontásra kerülnek.
A bontásnál az ajánlattevő vagy képviselője jelen lehet.
A döntést megelőzően a pályáztató megvizsgálja a benyújtott pályázatokat, s a pályázókat hiánypótlásra hívhatja fel. A pályázati tárgyalásig nem pótolt hiányosságok a pályázó kizárását vonják maguk után. Az ajánlat tartalma csak a hiánypótlási felhívás keretében módosítható.
A pályáztató jogosult a pályázatból kizárni azt a pályázót, aki a versenytárgyaláson nem jelent meg személyesen, vagy meghatalmazott útján sem képviseltette magát.

A meghatalmazást ügyvéd által készített és ellenjegyzett okiratba vagy közokiratba kell foglalni.

IV. Pályázati tárgyalás helye és ideje:
Időpontja: 2016. december 13-ai testületi ülés
Helye: Kiszombori Polgármesteri Hivatal (6775 Kiszombor, Nagyszentmiklósi u. 8.)
A Képviselő-testület megvizsgálja az ajánlatokat és a legelőnyösebb ajánlatot tevő javára dönt.
Eredményhirdetés a pályázati tárgyaláson (a Képviselő-testület ülésén), amelyre a pályázók meghívást kapnak.

V. Szerződéskötés:
A pályázat nyertese vállalja, hogy az eredményhirdetést követő 8 napon belül az Önkormányzattal bérleti szerződést köt.
A pályázattal kapcsolatban felmerült kérdésekre a Kiszombori Polgármesteri Hivatal (62/525-090) munkatársai adnak részletes tájékoztatást.

A helyiség megtekinthető: munkanapokon – előzetes egyeztetés alapján.

Vissza