Kiszombor Nagyközség Önkormányzata

Hírek, információk a nagyközség életéről

kiszombor
Ékszer a Maros mentén!
2024. április 20. Tivadar napja
Hírek
Pályázati felhívás - bérlakás
2017-06-20
Kiszombor Nagyközség Önkormányzata pályázatot hirdet a tulajdonát képező Kiszombor, Nagyszentmiklósi u. 3. szám alatt fekvő költségalapú bérház 5. ajtó alatti lakásának bérletére.

A Képviselő-testület az önkormányzat tulajdonában lévő lakások bérletéről szóló rendeletének megfelelően a költségalapú lakás bérbeadására pályázatot az a nagykorú személy nyújthat be:
• akinek, vagy vele együttköltöző házastársának, közeli hozzátartozójának 1/1 arányú tulajdonában, haszonélvezetében, bérletében nincs másik beköltözhető lakása, illetve vállalja, hogy megszünteti a bérleti jogviszonyt,
• a megpályázott lakásra 6 havi lakbérelőleg befizetését vállalja,
• előnyt élvez, aki a pályázat benyújtásának időpontjában legalább egy éves kiszombori bejelentett lakóhellyel rendelkezik.

Költségalapon lakást bérbe adni annak lehet, aki a fenti feltételeknek megfelel. Amennyiben a megüresedő lakásra, a meghirdetett határidőn belül több, a feltételeknek megfelelő pályázat érkezik, a képviselő-testület dönt a bérlő kiválasztásáról.

Költségalapon bérbe adott lakás esetében a bérleti díj 438,- Ft/m2/hó.

A bérleti díj mértékét a képviselő-testület minden év decemberében felülvizsgálja úgy, hogy a következő év január 1-től érvényes bérleti díj mértéke legalább a felülvizsgálat évét megelőző év hivatalos inflációs rátájával növekedjen, a bérleti díj értékállóságának biztosítása érdekében.
A bérleti szerződés határozatlan időtartamra szól.

Pályázni lehet egy 62 m2-es, kétszintes, 2,5 szobás összkomfortos lakás bérleti jogára. Az érdeklődők a pályázati űrlapot és a csatolandó mellékleteket átvehetik a Polgármesteri Hivatalban, ahol további részletes felvilágosítás kapható.
A pályázatok beadási helye: Kiszombori Polgármesteri Hivatal
Kiszombor, Nagyszentmiklósi u. 8.
Határideje: 2017. június 21-e 12:00 óra


A pályázatok elbírálásának határideje: 2017. június 27.

Vissza