Kiszombor Nagyközség Önkormányzata

Hírek, információk a nagyközség életéről

kiszombor
Ékszer a Maros mentén!
2020. július 8. Ellák napja
Hírek
Komposztáló edényzet kiosztása
2020-06-19

Tisztelt Lakosság!

Kiszombor Nagyközség Önkormányzata a háztartásokban keletkezett zöld hulladék környezetbarát elhelyezésének és újra hasznosításának érdekében 250 darab 300 literes komposztáló edényt oszt ki a lakosság számára.

A komposztáló edények átvehetők
  július 7-én (kedd)      8-17 óráig
  július 9-én (csütörtök)   8-16 óráig
  július 11-én (szombat)   8-12 óráig

a Móricz Zsigmond utca 1. szám alatt (Kastély, Lovarda épület).

Komposztálót igényelhet az a belterületen élő kiszombori magánszemély, aki nem szünetelő hulladékgazdálkodási szerződéssel rendelkezik és hulladékszállítási közszolgáltatási díjfizetési kötelezettségének eleget tett, melyet igazol az utolsó kifizetett szemétszállítási díj csekkel, vagy átutalási bizonylattal.

Az igénylőlap minden háztartás részére az elkövetkező napokban kiküldésre kerül, illetve a http://www.kiszombor.hu/hirek/komposztalo-edenyzet-kiosztasa.html linken is elérhető, melyet igénylés esetén kérünk kitöltve 2020. július 3. napjáig hivatalunknak személyesen, postai úton, vagy a ph@kiszombor.hu e-mail címre szíveskedjenek visszajuttatni. A komposztáló edények kiosztása az igénylések beérkezési sorrendjében, a készlet erejéig történik.

Az edény átvétel helyéről történő elszállításáról az átvevőnek kell gondoskodnia.

Tájékoztatjuk továbbá a Tisztelt Lakosságot, hogy a szelektív hulladékgyűjtő edények a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. szervezésében kerülnek kiosztásra, melynek várható időpontja augusztus vége – szeptember eleje közé fog esni.

Kiszombor Nagyköszség Önkormányzata

Letölthető állományok
Vissza